"Indiferent că este vorba despre o persoană sănătoasă, care vrea să-şi păstreze sănătatea, sau despre o persoană care este în faţa unei provocări, precum diabetul insulinodependent sau chiar un cancer în fază incipientă, apa alcalină reprezintă un început al procesului de refacere, de remisie. Oricât de sănătos te-ai considera, apa alcalină îţi poate îmbunătăţi starea. Îi poate ajuta pe bolnavii de cancer să-şi învingă boala, îi poate ajuta pe bolnavii de diabet să nu mai depindă de tratamentul cu insulină, dar şi o persoană care face sport să-şi îmbunătăţească performanţele."
Dr. Robert O. Young, nutriţionist, microbiolog şi naturopat

Apa cu structura moleculara hexagonala

snow3.jpg
Cea de-a treia caracteristica a apei Kangen este ca, prin procesul de ionizare, isi schimba structura moleculara. Acest lucru are un mare efect asupra puterii de hidratare a apei la nivel celular.
images.jpg
Apa normala pe care o consumam este formata din particule de cate 13-20 molecule grupate. Prin procesul de electroliza, apa Kangen formeaza particule de 6 molecule, asezate in sistem hexagonal. Astfel, capacitatea apei de penetrare este mult mai mare.
De multe ori se intampla sa fie diagnosticate cu dezhidratare, persoane care beau cantitati corespunzatoare de apa. Aceasta se intampla deoarece, desi bem apa, particulele mari nu pot penetra mucoasa, asadar, nu se face absorbtia corespunzatoare a apei in sistemul digestiv, cu atat mai mult la nivel celular. Apa Kangen, care are o structura atat de mica, penetreaza tesuturile atat de repede, incat ajunge la creier in 60 de secunde, pe cand apa normala ajunge sa hidrateze creierul dupa 10 minute.
De ce avem nevoie de o astfel de apa? Pentru ca:detoxification-liver-cleanse.jpg
  • corpul nostru este constant contaminat cu aditivi alimentari si substante agro-chimice in cantitati care ameninta sanatatea noastra;
  • 80% dintre nou nascuti au alergii din cauza fluidelor din corpul mamelor care contin substante toxice;
  • dioxina a fost detectata in laptele matern;
  • a bea apa este o veche metoda de a te mentine sanatos;
  • apa Kangen are cea mai mare putere de DETOXIFIERE, curata si elimina din corp toate substantele toxice si rezidurile acide, chiar si din tesuturile profunde, datorita marii capacitati de penetrare; 
  • ultimele cercetari au demonstrat ca apa Kangen are proprietatea de a inhiba dezvoltarea cancerului in celulele umane.