"Indiferent că este vorba despre o persoană sănătoasă, care vrea să-şi păstreze sănătatea, sau despre o persoană care este în faţa unei provocări, precum diabetul insulinodependent sau chiar un cancer în fază incipientă, apa alcalină reprezintă un început al procesului de refacere, de remisie. Oricât de sănătos te-ai considera, apa alcalină îţi poate îmbunătăţi starea. Îi poate ajuta pe bolnavii de cancer să-şi învingă boala, îi poate ajuta pe bolnavii de diabet să nu mai depindă de tratamentul cu insulină, dar şi o persoană care face sport să-şi îmbunătăţească performanţele."
Dr. Robert O. Young, nutriţionist, microbiolog şi naturopat

Tipuri de apa in functie de pH


nu este potabila
Este cu siguranta apa dar are un puternic efect de curatare, actioneaza precum un detergent, pastrand igiena in viata ta de zi cu zi.
Prepararea mancarii: Legume curate si carne curata. Intensifica gustul de brocoli, cel al cepei, cel de bamboo etc. prin pre-fierberea lor in apa Strong Kangen.
Curatenie casnica: Igienizeaza suprafetele din bucatarie si prosoapele de bucatarie. Se poate folosi pentru indepartarea uleiului sau a murdariei adunate in sistemele de ventilatie, dar si pentru curatarea generala in bucatarie.
Elimina petele: Puterea crescuta de absorbtie va inlatura cu usurinta petele de cafea, sos de soia si ulei. Curata pana si suprafetele dificile din baie.
Folosesti mai putin detergent la spalarea vaselor: Economiste la factura de apa, din moment ce o treime, chiar o patrime din cantitatea obisnuita de apa este adecvata pentru clatirea vaselor de detergent.

este potabila
Kangen Water® intensifica savoarea apei si a preparatelor
Hidratarea: Bea 2-3 pahare de apa, dimineata, pe stomacul gol. In comparatie cu apa de la robinet, Kangen Water este inodora, are un gust mai usor si o placuta si dulceaga aroma.
Este important sa incluzi legume in dieta atunci cand consumi o cantitate substantiala de alimente acide precum galbenusul de ou, orezul alb, carnea de pui, de porc, de vita etc. A bea Kangen Water este la fel de important pentru ca echilibreaza efectele acide si alcaline ale acestor alimente.
Prepararea mancarii: Foloseste Kangen Water pentru a te scapa de gustul intepator al cepei, al varzei bamboo etc. Ficatul sau alte astfel de carnuri, care au un miros puternic si neplacut, se pot lasa la inmuiat,timp de 20-30 de minute, in apa Kangen Water, pentru a neutraliza mirosurile suparatoare.
Prepararea orezului: Utilizeaza Kangen Water pentru clatire si gatire, rezultatul fiind un orez pufos si delicios.
Cafeaua si ceaiul: Acolo unde gustul si aroma sunt totul, o sa fii surprins de imbunatatirea culorii, a gustului si a aromei. Poti sa folosesti mai putina cafea sau mai putin ceai si sa ai acceasi bogatie de savoare datorita caracterului de extractare pe care il are Kangen Water.
Supe si ciorbe: Kangen Water scoate savoarea din ingrediente astfel inca obtii preparate fragede si suculente. Aceasta apa este benefica pentru persoanele care doresc sa reduca aportul de sare deoarece, gatirea in Kangen Water scade cantitatea de sare sau sos de soia necesara in mod obisnuit.
Plante: Se poate utiliza si la udarea plantelor si florilor. Kangen Water prelungeste nu doar prospetimea plantelor ci si viata acestora. De-asemena, Kangen Water, cu un nivel al pH-ului de 9.0, poate imbunatati sanatatea plantelor care se afla deja intr-o stare precara. Kangen Water stimuleaza germinarea si contribuie la procesul de dezvoltarea a semintelor.
Ingrijirea animalelor de companie: Sanatatea animalutelor voastre se va imbunatati dramatic. Neplacutele mirosuri ale acestora (ale corpului, urinei, excrementelor) vor fi atenuate si vor scadea in intensitate.
Utilizari casnice: Excelenta nu doar pentru redarea culorilor intense ale hainelor ci si pentru alte necesitati. O sa adori culorile vii si aprinse obtinute dupa folosirea apei Kangen Water.
Sanatate: Prin folosire repetata si constanta, tendinta pe care corpul o are spre aciditate va fi treptat schimbata catre o structura alcalina. Bea cel putin 2 litri de apa pe zi pentru a schimba progresiv structura acida intr-una usor mai alcalina.
Curatarea colonului: Incalzeste apa pana cand este la temperatura corpului si foloseste-o pentru a indeparta resturile si deseurile acumulate in colon.

Apa cu pH neutru - pH 7.0
este potabila
Indeparteaza clorul, rugina si impuritatile pentru a te bucura de apa delicioasa si potabila.
Filtrul cu trei straturi, cu o capacitate ridicata de curatare a apei, inlatura nu doar clorul dar si alti poluanti precum rugina si plumbul. O sa obtii apa curata si delicioasa care contine minerale.
Ingrijire medicala: Kangen Water este rapid absorbita de catre corp astfel incat este o idee buna sa consumati aceasta apa cand luati medicamente.
Alimentatia copiilor: Folositi apa curata cand preparati mancarea celor mici.

Apa acida - pH 6.0 - 4.0
nu este potabila
Apa cu o concentratie scazuta de aciditate este folosita in tratamentele de infrumusetare.
Ingrijirea pielii: Proprietatile astringente ale apei acide sunt eficiente in tonificarea si imbunatatirea fermitatii pielii. Aplica Kangen Water pe fata si las-o sa se usuce. De-asemenea, este un excelent tonic de folosit dupa barbierit.
Ingrijirea parului: Foloseste Kangen Water pentru a clati parul dupa samponare. Reduce incalcirea suvitelor si cofera parului un aspect sanatos si stralucitor.
Utilizari casnice: Adauga apa acida in cada pentru a inlatura acumularile nedorite existente pe sistemul de scurgere.
Ingrijirea animalelor de companie: Kangen Water se poate folosi si in periajul animalelor, aplicata pe perie, avand ca rezultat o blana mai moale si mai stralucitoare.
Utilizari casnice: Clatirea hainelor in apa acida va face hainele mai moi.
Prepararea mancarii
Leguminoase. Diferite tipuri de leguminoase, precum fasolea rosie si mazarea, o sa fie perfect gatite. Aveti grija sa nu le fierbeti prea tare deoarece apa acid scurteaza timpul necesar gatirii.
Legume si fructe. Culorile intense ale capsunilor, asparagusului si vinetelelor nu se vor altera atunci cand sunt spalate si preparate cu aceasta apa.
Alimente prajite. Mancarea prajita iese gustoasa si crocanta atunci cand aluatul este facut cu apa acida.
Alimente congelate. Pulverizati alimentele cu apa acida atunci cand sunt puse la congelat, inclusiv pestii si crevetii, pentru a nu pierde din savoarea acestora atunci cand ii decongelati.
Utilizari casnice
Pete. Pentru a indeparta petele, murdaria, grasimea, lasa-ti zona dificila la inmuiat 24 de ore.
Vesela. Vasele spalate in aceasta apa vor arata mai curate ca niciodata.
Lustruire. Folositi apa atunci cand lustruiti oglinzi, geamuri, obiecte din sticla si chiar curatati-va ochelarii pentru un luciu intens.
Curatenie casnica. Indeparteaza murdaria de pe podeaua din lemn, de pe placi ceramice, fara a lasa reziduri lipicioase.

Apa Super Acida - pH 2.7 si sub
nu este potabila
Apa Super Acida este excelenta pentru dezinfectare, astfel incat, poate preveni o posibila intoxicare alimentara.
Deoarece folosim apa in igiena zilnica, nimic nu este mai sigur. Apa Strong Acid este cel mai puternic dezinfectant din categoria sa; omoara toti germenii cunoscutii si toate bacteriile in momentul contactului.
Curatarea si dezinfectarea. Sterlizeaza cutite, suprafetele de gatit, prosoapele de bucatarie etc. Curata si dezinfecteaza in interiorul si in exteriorul bucatariei, care este un spatiu propice pentru inmultirea germeniilor. Pentru un efect mai puternic de dezinfectare, curata-ti cu apa Strong Kagen inainte de a folosi apa Strong Acidic. Din cauza aciditatii puternice, metalele ruginita se vor sterge cu un material uscat.
Igiena. Puteti sa va dezinfectati mainile si periuta sau puteti sa folositi apa pentru a va spala pe dinti sau in locul unei apa de gura.
Apa Strong Acidic a fost aprobata pentru dezinfectarea alimentelor in Iunie 2002, in concordata cu Legea Igienei Alimentelor, sub denumirea de apa cu aciditate scazuta. Are acum diverse aplicatii, fiind incluse si cele de curatare si dezinfectare a alimentelor, a ustensilelor de bucatarie si a aparatelor de bucatarie.
Saloanele de infrumusetare, saloanele de coafura, fabricile de procesare a alimentelor, gradinitele, centrele de zi, serele, magazinele de animale si azilele, toate aceste afaceri sau institutii culeg beneficiile apei Strong Acidic.