"Indiferent că este vorba despre o persoană sănătoasă, care vrea să-şi păstreze sănătatea, sau despre o persoană care este în faţa unei provocări, precum diabetul insulinodependent sau chiar un cancer în fază incipientă, apa alcalină reprezintă un început al procesului de refacere, de remisie. Oricât de sănătos te-ai considera, apa alcalină îţi poate îmbunătăţi starea. Îi poate ajuta pe bolnavii de cancer să-şi învingă boala, îi poate ajuta pe bolnavii de diabet să nu mai depindă de tratamentul cu insulină, dar şi o persoană care face sport să-şi îmbunătăţească performanţele."
Dr. Robert O. Young, nutriţionist, microbiolog şi naturopat

Apa alcalina restructurata


In opinia mea, apa alcalina restructurata este cea mai sigura forma de apa in aceste vremuri ale exploatarii toxice a pamantului nostru. Apa alcalina produce o reactie complet negativa ionica in organism. Ionii negativi sunt alcalinizanti. Toate celelalte forme de apa contin cantitati variabile de ioni pozitivi (formatori de aciditate).
Tesuturile reziduale acide, care duc la o moarte nenaturala sunt incarcate pozitiv. Apa alcalina, fiind incarcata negativ, atrage produsele reziduale acide incarcate pozitiv si le varsa in canalele de eliminare. Toate celelalte tipuri de apa trebuie comparate cu aceasta. Este apa pe care o beti mai aproape sau mai departe de idealul celei alcaline? Apa obisnuita de izvor este excelenta daca o comparati cu apa de la robinet care a fost revarsata si reciclata de cel putin patru ori inainte sa o beti. Totusi, este inca sub nivelul a ceea ce este ideal, din cauza reactiei acide pe care apa de izvor o produce.
Pentru multi ani, au fost ingropate in pamant deseuri toxice. Apa noastra din pamant este foarte contaminata. Exista urme de detergenti, chimicale si chiar radiatii in sursele noastre de apa. Fabrici din toate statele deverseaza substante toxice care depasesc standardele Agentiei de Protejare a Mediului (APM) si din punctul meu de vedere, standardele APM sunt extrem de indulgente.
Nu este recomandabil sa beti apa de oras de la chiuveta. Este scarbos sa vedeti ce poate fi extras dintr-un pahar de apa aparent curata. Clorul din ea se descompune pentru a forma cloroform. Fluorul este produsul rezidual agricol. Aluminiul, folosit pentru a face apa spumoasa a fost asociat de cercetatori onorabili cu multe boli, inclusiv Alzheimer. Apa acida capteaza cuprul si alte substante din tevi in timp ce curge prin ele.
Apa alcalina restructurata electronic este produsa printr-o unitate speciala chiar la chiuveta dumneavoastra. Aceasta metoda produce apa potabila alcalina si are un alt aspect pe care eu il consider interesant in mod special. Scade milivoltajul apei. Asta inseamna ca molecula de apa este restructurata intr-o forma mai usoara, mai simpla, care este cu siguranta mai usor de absorbit in corp. Nu doar ca primiti mai mult produs alcalin, dar exista si o schimbare de frecventa benefica. Puteti folosi apa acida eliminata pentru a va uda plantele sau ca dezinfectant pentru chiuveta. Am administrat peste 37.854 de litri din aceasta apa pentru aproape toate afectiunile imaginabile. Simt ca apa alcalina restructurata poate ajuta pe oricine.
Dupa ani de experimentari clinice pozitive continue cu sute de clienti care folosesc apa alcalina restructurata electronic, parerea mea este ca aceasta tehnologie va schimba modul in care va fi abordata sanatatea in anii urmatori de public si de furnizorii din sistemul sanitar.
Apa restructurata alcalinizeaza prin inlocuirea elementelor acide cu alcaline. Un alt beneficiu pentru sanatate il reprezinta frecventele impartasite care nu sunt prezente in apa obisnuita. Aceste frecvente ajuta acidul in deplasarea catre canalele de eliminare. Sugestia mea este sa beti apa alcalina restructurata oricand este posibil. Veti pierde chiar apa retinuta in exces atunci cand beti multa apa.

Sursa: fragmente din Formula sanatatii perfecte: Dieta alcalina; Theodore A. Baroody