"Indiferent că este vorba despre o persoană sănătoasă, care vrea să-şi păstreze sănătatea, sau despre o persoană care este în faţa unei provocări, precum diabetul insulinodependent sau chiar un cancer în fază incipientă, apa alcalină reprezintă un început al procesului de refacere, de remisie. Oricât de sănătos te-ai considera, apa alcalină îţi poate îmbunătăţi starea. Îi poate ajuta pe bolnavii de cancer să-şi învingă boala, îi poate ajuta pe bolnavii de diabet să nu mai depindă de tratamentul cu insulină, dar şi o persoană care face sport să-şi îmbunătăţească performanţele."
Dr. Robert O. Young, nutriţionist, microbiolog şi naturopat

Apa Kangen


 Apa kangen: Practic este cea mai buna apa din lume!


Medicii japonezi, dupa 50 de ani de cercetari si experimente, cred ca prin consumul zilnic de apa alcalina kangen, mediul intern poate fi alcalinizat, iar procesul de eliminare a toxinelor acide ajutat, indepartand astfel radacina bolii. Astfel, acestia au obtinut rezultate extraordinare in tratarea cancerului, diabetului, artritei, a bolilor de rinichi, de inima si vezica urinara folosind apa alcalina. Privind astfel lucrurile, exista o singura boala (hiperaciditatea) si un singur tratament (restaurarea alcalinitatii). Aciditatea la nivelul diferitelor tesuturi ale organismului se manifesta prin diferite seturi de simptome, pe care stiinta medicala clasica le-a denumit boli.
Apa kangen este recunoscuta ca un „dispozitiv medical”, iar din anul 1960 este folosita in spitale si este oficial recomandata de catre Ministerul Sanatatii din Japonia (certificate disponibile). Dupa Asia, Australia, Africa de Sud si Statele Unite, apa kangen ajunge si in Europa.


"Apa Kangen este bogata in antioxidanti, ajuta organismul sa elimine toxinele şi piardă în greutate într-un mod natural. De asemenea, funcţionează ca un preventiv anti-îmbătrânire, stabilizeaza temperatura corpului şi neutralizează radicalii liberi."
"În spitalele japoneze se consuma apa Kangen si se face trimitere la pacienţii care fac obiectul chimioterapiei, pentru a consolida sistemul lor imunitar, iar studiile ştiinţifice arată că se pot preveni, de asemenea, atacuri de inima si accident vascular cerebral.”