"Indiferent că este vorba despre o persoană sănătoasă, care vrea să-şi păstreze sănătatea, sau despre o persoană care este în faţa unei provocări, precum diabetul insulinodependent sau chiar un cancer în fază incipientă, apa alcalină reprezintă un început al procesului de refacere, de remisie. Oricât de sănătos te-ai considera, apa alcalină îţi poate îmbunătăţi starea. Îi poate ajuta pe bolnavii de cancer să-şi învingă boala, îi poate ajuta pe bolnavii de diabet să nu mai depindă de tratamentul cu insulină, dar şi o persoană care face sport să-şi îmbunătăţească performanţele."
Dr. Robert O. Young, nutriţionist, microbiolog şi naturopat

Apa Kangen

Despre apa Kangen


Pentru a obtine acest rezultat Apa Kangen are urmatoarele proprietati :
  • Este un puternic anti-oxidant, poate mai puternic decat oricare aliment sau vitamina deoarece Apa Kangen contine hidrogen activ si aduce corpului o cantitate enorma de extraelectroni. Cele mai multe echipamente se ionizare a apei, nu creeaza hidrogen activ in apa prin urmare celelalte echipamente produc pur si simplu apa alcalinoionizata si nu Apa Kangen.
  • Datorita efectelor medicale ale acesteia, tehnologia de producere a apei Kangen a fost aprobata de catre Ministerul sanatatii si preventiei din Japonia.
  • Apa Kangen este recunoscuta deasemenea pentru gruparea moleculara redusa de 5 sau 6 molecule/grupare. Aceasta micro-stuctura face din apa Kangen o apa super hidratanta. Avand in vedere ca apa de la robinet si cea imbuteliata are o structura mai greoaie formata din grupari de 12 pana la 15 molecule, puteti simti diferenta chiar de la primul pahar.
  • Medicina moderna nu a fost capabila sa raspunda la intrebarea :De ce Imbatranim? O teorie sustinuta de mai multi medici afirma ca imbaranirea si in multe cazuri bolile sunt rezultatul acumularii de deseuri acide in corp. Apa Kangen fiind alcalina va curata si detoxifica corpul de deseurile acide

Apa Kangen este produsă de un aparat ataşat la apa de la robinet. Puteţi achiziţiona acest aparat şi puteţi să-l instalaţi în căminul dumneavoastră. Este mai mult decât un aparat care purifică apa şi poate fi recomandat la toată lumea. Aparatul foloseşte o tehnologie japoneză revoluţionară, transformă apa acidă contaminată şi clorată, de la robinet, într-o apă sănătoasă cu efect antioxidant uşor de absorbit şi alcalină; apă, ce poate face minuni cu organismul dumneavoastră. Aparatul transformă apa de la robinet fără să se mai adauge ceva în ea. Înlătură din apă în mod natural substanţele toxice pentru organism. Apa Kangen are numeroase avantaje:
  • Ajută organismul să se autovindece
  • Elimină cauza principală a multor boli: aciditatea corpului
  • Încetineşte procesul de îmbătrânire
  • Ajută la slăbire fără o dietă strictă
  • Ajută organismul să fie imun faţă de boli
  • Măreşte absorţia vitaminelor şi mineralelor din alimentele consumate
  • Pătrunde în fiecare parte a organismului şi acolo unde apa tradiţională nu poate pătrunde.
De la prima gustare a aceastei ape Kangen veţi remarca diferenţa şi vă veţi întreba cum de-aţi putut bea altceva până acum. Kangen înseamnă „întoarcerea la origini, la începuturi”, şi exact acesta este ceea ce face această apă: va reda corpului dumneavoastră starea originală, echilibrată, alcalină şi sănătoasă.
Certificate si premii: