"Indiferent că este vorba despre o persoană sănătoasă, care vrea să-şi păstreze sănătatea, sau despre o persoană care este în faţa unei provocări, precum diabetul insulinodependent sau chiar un cancer în fază incipientă, apa alcalină reprezintă un început al procesului de refacere, de remisie. Oricât de sănătos te-ai considera, apa alcalină îţi poate îmbunătăţi starea. Îi poate ajuta pe bolnavii de cancer să-şi învingă boala, îi poate ajuta pe bolnavii de diabet să nu mai depindă de tratamentul cu insulină, dar şi o persoană care face sport să-şi îmbunătăţească performanţele."
Dr. Robert O. Young, nutriţionist, microbiolog şi naturopat

Apa Kangen si Consilierii Medicali

Sfaturi medicale

Enagic este onorata si mandra sa aiba ca parte din echipa doi distinsi si experimentati profesionisti medicali. Dr. Shinya si dr. Filzer lucreaza ca si consultanti medicali la Enagic, aducand cu ei decenii de intelegere medicala extensiva si fiind parte a echipei Kangen Water.

Biografia lui Hiromi Shinya MD

Hiromi Shinya, MD Hiroma Shinya, MD este bun cunoscator al campului chirurgiei colonoscopice ( tehnica Shinya). El a efectuat prima chirurgie non-invaziva a colonului. Folosind propria inventie a colonoscopului, a descoperit abilitatea de a examina si opera colonul fara incizie abdominala.
Dr. Shinya este Profesor de Chirurgie la Colegiul de Medicina Albert Einstein si seful sectiei de endoscopie a spitalului Beth Israel Hospital in New York , si de asemanea un consilier pentru Spitalul Maeda si Clinica Gastrointestinala Hanzomon in Japonia. Nascut in Japonia, Dr. Shinya a primit educatia medicala atat in Japonia cat si in Statele Unite.
The Enzyme Factor Dr. Shinya, acum trecut de 70 de ani, continua o practica zilnica a medicinii, petrecand jumatate din fiecare an in New York si cealalta jumatate in Tokyo. El este cel mai faimos doctor japonez si trateaza membrii familiei regale japoneze si oficialii din conducerea guvernului. Practica lui din Statele Unite include de asemenea celebritati si presedintele. El este Vice Presedinte a Asociatie Medicale Japoneze in SUA si mai mult cautat ca si vorbitor international.
“Factorul Enzima” este prima carte in engleza a acestui mare expert medical international si are la baza cea mai bine vanduta carte a lui in limba japoneza, “Cum sa traiesti mult si sa nu fi niciodata bolnav”, care s-a vandut in mai mult de doua milioane de exemplare de la publicare ei in 2006.


Biografia lui Horst S. Filtzer MD, F.A.C.S.

In prezet activ in avansarea folosirii apei Kangen ca un mare beneficiu pentru toate tipurile de oameni; El este de asemenea Director al Centrului Ingrijirii Ranilor in Centrul Medical de Vest Arizona , orasul Bulhead.
Horst are 34 de ani de practica chirurgicala activa in chirurgie generala si vasculara.

12 Iulie 1941

S-a nascut in Pabiance, Polonia.

1945-1955

traieste in Germania de est si de Vest

1955

emigreaza in Statele Unite, Fargo, Dakota de Nord

1959

termina liceul in Fargo, Dakota de Nord

1963

B.S. Cum Laude, Universitatea Dakota de Nord

1965

M.D. Cum Laude, Universitatea harvard

1965-1966

stagiu in chirurgie la Serviciul de Chirurgie Harvard, Spitalul orasului Boston

1966-1968

stagiul militar; Host a fost capitan, M.C. In armata Statelor Unite, Republica Vietnam , Forta Fluviala Mobila Infanteria 9. Decoratii 3 stele de bronz pentru vitejie, Medalia de recomandare a armatei, insigna medicilor de combatere

1968

Ofiter in Taxa, Centrul de formare a medicilor de combatere, Centrul Medical al armatei Brook, Fort San Houston , Texas

1989-1990

Centrul Medical al armatei Walter Reed, Washington DC, Colonel M.C., U.S.A.R. , Chirurg Senior, Divizia de Chirurgie Vasculara. Lector , Scoala de Servicii Medicale “Uniformed” , Bethesda, Maryland.

1969-1973

rezident in chirurgie generala si vasculara, rezident sef si coleg, Serviciile de Chirurgie Harvard, Spitalul Boston.

1973-1985

asistent director , Departamentul de Chirurgie , Spitalul Cambridge, Cambridge, Massachusetts – A Harvard University Teaching Hospital

1974

certificat in chirurgie generala si vasculara

1985-1988

Director Asociat, Departamentul de chirurgie , Spitalul Cambridge

1889-2006

Presedinte si Directot al Programului de Formare a Rezidentilor, Spitalul Cambridge

2007

Spitalul Ortopedic din orasul Ho Chi Minh , Republica Vietnam

Mai 2009

se retrage din chirurgie
Principalele interese: resident training, .tehnologia vasculara Stent, tehnologia Stent graft, chirurgia invaziva minimala; Multiple publicatii si capitole din carti.
Alte interese: restaurarea motocicletelor Harley Davidson de epoca, conducator avid de motociclete. Se casatoreste cu Cheryl Filzer in noiembrie 1981. 2 fiice, Lauren and Katie, bucuriile vietii lui.

Niciun comentariu: